DUNAKESZI PEDIKŰR

Kérdése van? Hívjon minket! +36703140407

SPANGE BENŐTT KÖRÖM

Benőtt Körmök Szabályozása

 

Benőtt Körmök Szabályozása

A Podofix aktív ragasztós spange alkalmazható a bélés és eldeformálódott köröm kezelésére, mielőtt a köröm vastagodna. Következésképpen az integrált vezeték az aktiválódást követően óvatosan kiemeli a köröm szélét a körömsáncból. A Podofix spange hozzájárul az egészséges körömnövekedéshez. A kezelés nem befolyásolja a páciens mindennapjait.

Alkalmazása:

A Podofix spangens innovatív kezelési módszer a mellkas kezében. Ez a fajta körömkorrekció szinte mindenki számára alkalmazható, beleértve a gyermekeket, cukorbetegeket egyaránt. Orvosi és az aesthetic eredményei pácienseket és terapeutákat meggyőzött.

A Podofix spange az egyén saját körmének alakítható és azonnal, észrevehetően csökkenti a kényelmetlenséget a legtöbb esetben. A felragasztás és a aktiválás csak néhány percet vesz igénybe és csak érzékelhető. A kezelés időtartama alatt mindennapi élet, sport vagy vízi tevékenységek nem korlátozottaknak.
A Podofix spange alkalmazása javasolt a vadhús kinövés és a körömsáncon előforduló tyúkszemek esetén. Ez a típus használható 3TO-Spange vagy COMBIped átmeneti kezelés esetén, ha a köröm túl mélyen nyomul a körömsáncba, hogy a kampók beakasszuk. Kombinálható a drótos spangékkal, amely segítségével egyszerű és hatékony megoldást jelent a köröm megfelelő növekedése helyreállása és megakadályozza, hogy a köröm újra benőjön.

Működési elv

A hagyományos ragasztós spangékhoz képest egy Podofix spang sokkal jóval rugalmasabban és minden más na- mforma esetén feltételezhető néhány perc alatt. A műanyagba épített vezetékes szerkezet gyengéden aktiválja a spangétet. Tökéletesen illeszkedik, támogatja és maximális hatást garantál.

A Podofix aktív szalagcsík rugalmas műanyag lapot tartalmaz, amelyet ragasztószalaggal kell ragasztani, és tartalmaz egy aktiváló vezetéket, amely a spangét megszorítja, miután felkerül a körömre.
A Podofix spange négy különböző méretben érhető el: Mini (12 mm), Kicsi (16 mm), Közepes (19 mm), Nagy (22 mm).

A kezelési folyamat

A műanyag lap alkalmazkodik a páciens körömformájához. A megfelelő méret kiválasztása után a spangét felragasztjuk a körömre. Egy perc száradás után egy műanyag lapba beépített vezeték csavarással aktiválódik a spang. Az aktiválódás után a körömszéllel kissé felemelkedik, és a körkörös környező terület mentesül a fájdalom alól. A húzóerőt folyamatosan a pácienshez igazítani. A vezetéket csavarása után felesleges véget el kell távolítani és a zselés anyagot lefedni.

Ez a kezelési módszer minden korcsoportnál alkalmazható ugyanúgy, mint a nikkel allergiásoknál és a cukorbetegnél.

Bejelentkezés
+36703140407